Kodin siivous koronakeväänä

Hyvät asiakkaamme,

Olemme eläneet jo kuukauden korona-aikaa ja näyttää siltä, että hallituksen liikkumisrajoitukset, sosiaalinen etäisyys ja tehostettu hygienia toimii pandemian hidastamiseksi Suomessa. Yhteinen uhka on yhdistänyt meitä ja pelon sijaan toivo valtaa mielen. Me selviämme tästä kyllä.

Yrittäjinä kannamme vastuuta ja huolta asiakkaidemme lisäksi työntekijöistämme, jotka jatkavat tärkeää työtään iloisella mielellä. Siivoustyön arvostus on noussut koronaepidemian aikana, koska sosiaali- ja terveysministeriön mukaan siivoustyö on kriittistä työtä, jota voidaan ja pitää tehdä myös kriisiaikoina.

Kotisiivouspalvelujen käyttö on turvallista myös epidemian aikana, kun se suoritetaan oikein.

Suojataksemme sekä asiakkaita että työntekijöitä käytämme kasvomaskeja liikkuessamme julkisissa kulkuvälineissä ja myös siivoustyötä tehdessä. Käsiä pestään kymmeniä kertoja päivässä ja siivoojilla on käytössään käsidesiä sekä suojakäsineitä.

Emme tee töitä, jos on pienintäkään epäilystä hengitystieinfektiosta ja kiitämme kaikkia asiakkaitamme, jotka peruvat tai siirtävät siivouksen, jos perheessä oireillaan tai sairastetaan. Suunnittelemme yhdessä asiakkaiden kanssa joustavia siivousaikoja, jotka sopivat poikkeusoloihin.

Suomalaisena perheyrityksenä aiomme selvitä tästä koronan aiheuttamasta kriisistä ja kannamme vastuun myös työntekijöidemme riittävästä toimeentulosta kriisin aikana. Siivoojia on lomautettu monissa alan yrityksissä. Me teemme kaikkemme, että tähän ei jouduta Kidesiivouksessa. Kiitos kaikille asiakkaillemme, jotka tämän meille mahdollistavat.

Kidesiivous ja Suomi toimii koronasta huolimatta!

Kirsi Kupila

yrittäjä, toimitusjohtaja

Edellinen artikkeli
Miten toimimme Kidesiivouksessa koronaviruksen aikana
Seuraava artikkeli
Kidesiivous vastuullisena työnantajana
Valikko