Koronarokotteet kaikille!

Ilolla ja ylpeydellä totean, että kaikki siivoojamme ovat ottaneet kaksi koronarokotetta, eli koko henkilökuntamme on suojautunut koronan aiheuttamalta taudilta.

Tästä huolimatta jatkamme kasvomaskien käyttöä ja noudatamme äärimmäistä varovaisuutta kohdatessamme asiakkaita tai liikkuessamme julkisissa kulkuneuvoissa.

Kukaan siivoojistamme ei ole sairastunut koronaan työssään. Yksi siivoojistamme oli huhtikuussa 2020 matkan jälkeisessä omaehtoisessa karanteenissa, kun sai perheenjäseneltä tartunnan. Onni onnettomuudessa oli, että hän oli jo valmiiksi karanteenissa, eli ei tartuttanut tai altistanut ketään.

Toisen kerran kohtasimme koronan lähietäisyydeltä, kun yhden siivoojan perheenjäsen sairastui maaliskuussa 2021. Järjestimme pikapikaa työntekijällemme tilapäismajoituksen, jonne hän jäi täydelliseen eristettyyn karanteeniin. Virallisen karanteenin kuluessa hän kävi ohjeiden mukaan kolmessa testissä, kaikkien tulos oli negatiivinen ja me olimme huojentuneita.

Haluamme turvata työntekijöidemme ja asiakkaidemme terveyden jatkossakin ja arvostamme asiakkaitamme, jotka huomioivat myös oman siivoojan terveysturvallisuuden.

Kirsi Kupila
toimitusjohtaja, yrittäjä

Edellinen artikkeli
Kidesiivous vastuullisena työnantajana
Seuraava artikkeli
Kotitalousvähennys 60 %