Meidän tiimi.

Meille puhdas koti on sydämenasia

Koti. Siinä sana, joka on täynnä tunnetta, jotain omaa ja yksityistä. Huolenpitoa, rentoutumista ja yhdessäoloa. Arkea, iloineen ja pölyineen.

Meille kodit ovat enemmän kuin työpaikkoja. Ne ovat sydämenasioita; oman ammattitaitomme taidonnäytteitä ja hyvän arjen jatkuvuuden edellytyksiä – myös meille itsellemme. Tiedämme, että on iso asia avata oman kodin ovi vieraalle – ja samalla on valtava kunnia saada astua sisään. Siksi haluammekin kantaa vastuumme ja huolehtia kaikista kodeista niin kuin omistamme – sillä edellytyksellä, että et kutsu meitä kotiisi vieraana, vaan saamme tulla tuttuina ja odotettuina. Kidesiivouksella saat oman nimetyn kotisiivoojan, joka tuntee kotisi ja tietää toiveesi, viikosta ja kuukaudesta toiseen.

Kaikki alkoi kotoa

Kidesiivous syntyi, kun kolme ensimmäistä työntekijäämme pyysivät minua ryhtymään heidän työnantajakseen. Perheemme oli ollut heistä yhden asiakkaana ja olin nähnyt kuinka hyvää työtä hän tekee, kunnianhimoisesti ja iloisesti. Innostuin yllättävästä ehdotuksesta ja ymmärsin, että nyt on aika siirtyä uuteen – aloittaa paitsi uusi liiketoiminta, myös uusi valtavan tärkeä tehtävä – tarjota vastuullinen, hyvinvoiva, ammattitaitoinen ja iloinen työpaikka filippiiniläisille siivoojille Suomessa.

Vastuu luo hyvinvointia

Meille Kidesiivouksella on ollut alusta asti tärkeää kantaa vastuuta filippiiniläisten työllistymisestä ja ammattitaidosta. Koti on meille tärkeä asia – on se sitten suomalainen tai filippiiniläinen. Vastuunkantomme näkyy myös palkanmaksussa – haluamme, että työntekijämme saavat työstään sellaisen palkan, että heidän arkensa olisi mahdollisimman hyvää, niin töissä kuin vapaa-ajalla. Tuemme kaikin tavoin myös työntekijöidemme perheiden yhdistämistä ja sitä, että koko perhe voisi asua Suomessa yhdessä. Uskomme, että pitämällä hyvää huolta työntekijöistämme, pidämme samalla parhaalla mahdollisella tavalla huolta myös asiakkaistamme ja heidän kodeistaan. Hyvä kasvattaa hyvää – ja synnyttää hyväntuulisia, puhtaita koteja. Olisiko teillä tarvetta sydämelliselle ja ammattitaitoiselle kotisiivoukselle? Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää tiimistämme ja toimintatavoistamme!

Terveisin,
Kirsi Kupila, toimitusjohtaja ja yrittäjä

Kidesiivous olemme me.

”Siivouksen jälki on ollut todella hyvä, olemme oikein tyytyväisiä Ainaan:)”
Marja Uusiaho, Helsinki

Aina

Kotisiivooja

”Terveisemme herttaiselle Annelle, jonka työhön olimme kovin tyytyväisiä. Toivottavasti saamme pitää hänet! Oli mukava tavata yrittäjä henkilökohtaisesti, tuli turvallinen ja luottavainen olo.”
Marja Sarvilinna, Espoo

Anne

Kotisiivooja

Annie

Kotisiivooja

Olen ollut kaikinpuolin erittäin tyytyväinen Kidesiivouksen toimintaan. Cecilia on mukava ja hän siivoaa erittäin hyvin ja huolellisesti. Ei siis mitään moitittavaa.
Liisa Helsingistä

Cecilia

Kotisiivooja

”Diane on täällä taas – KIITOS!
Hän on aivan timantti”
Anja Kahri

Diane

Kotisiivooja

Efren

Kotisiivooja, ikkunanpesijä

”Olin tyytyväinen siivoukseen. Haluaisin vielä erikseen kiittää hyvästä asiakaspalvelusta – olen varmasti pienimpiä asiakkaitanne, mutta silti piditte Emelitan kanssa huolen toiveistani ja tarpeistani.”
Nunu Nopakun, Vantaa

Emelita

Kotisiivooja

”Olemme olleet oikein tyytyväisiä siivouksen laatuun, iso kiitos Fredielle”
Liisa, Espoo

Frederick

Kotisiivooja, ikkunanpesijä

”Gemma lähti juuri… voi tätä ihanuutta! Aivan eri huusholli. Ihana, että tulitte elämääni 😀
Pia Heikkilä, Espoo

Gemma

Kotisiivooja

Vanhempainvapaalla

Jamie

Kotisiivooja

”Jomar on osoittanut vahvaa ammattiylpeyttä työstään ja hänen työn laatunsa puhuu puolestaan. Hän on aina myös hyvin ystävällinen ja asiallinen, kun olen joutunut tekemään etänä töitä kotona samaan aikaan.”
Hanna, tyytyväinen asiakas vuodesta 2018 asti

Jomar

Kotisiivooja, ikkunanpesijä

”Jovelita on siivonnut kodissani vuosia, enkä oikein pärjäisi enää ilman häntä. On mukava kun voin asioidessani soittaa suoraan Kirsille.”
Kari Karvonen, Espoo

Jovelita

Kotisiivooja

” Tänään ihailin taas Julion erinomaista jälkeä; olen luullut, että olen/olin hyvä siivooja mutta en ikinä saa paikkoja niin hohtaviksi kuin Julio.”
Sirkka, Helsinki

Julio

Kotisiivooja, ikkunanpesijä

Kris

Kotisiivooja

Leah

Kotisiivooja

Liezl

Kotisiivooja

Lonabel

Kotisiivooja

Lorna

Kotisiivooja

” Lorrie siivosi asuntomme tiistaina ensimmäisen kerran. Siivous sujui uudessa ympäristössä sujuvasti ja lopputulos on loistava. Kiitokset siis hänelle!”
Suvi O, Helsinki

Lorrie

Kotisiivooja

”We wanted to take a moment to say thank you for recommending Maria to us. She has now cleaned twice to a very high standard. We are very happy with her work.”
Mr Anderson

Maria

Kotisiivooja

” Työnjälki Mateon siivouksessa on aivan huikea! Joka kerta kun hän on siivonnut kotimme on jälki ollut moitteetonta ja niin myös tälläkin kertaa.”
Jorma Tikkanen, Espoo

Mateo

Kotisiivooja, ikkunanpesijä

”Siivoushommat sujuvat hienosti. Olen hyvin tyytyväinen Mayhin.”

May

Kotisiivooja

”Melody oli tehnyt uskomattoman hyvää työtä. Oli aivan ihanaa tulla perjantaina töistä kotiin ja huomata, että aikaa jäi kerrankin muuhun kuin siivoamiseen.”
Saara, kahden pienen pojan äiti Helsingistä

Melody

Kotisiivooja

Pol

Kotisiivooja

Ramil

Kotisiivooja, ikkunanpesijä

Rebecca

Kotisiivooja

”Oli kiva aamulla toivottaa Riza tervetulleeksi, hän vaikuttaa aidosti tosi sydämelliseltä ja työstään tykkäävältä. Oli myös hienoa tulla illansuussa kotiin, on tosi siistiä ja tuoksuu puhtaalta.”
Salla Vainio, Helsinki

Riza

Kotisiivooja

Rochelle

Kotisiivooja

Oli ihana tulla kotiin, kun Sarah oli taas siivonnut kotimme niin hyvin 🥰
Ulla Munkkiniemestä

Sarah

Kotisiivooja

Thelma

Kotisiivooja

Veronica

Kotisiivooja

Jonna Gaco

Palvelupäällikkö

Jyrki Kupila

Talous ja hallinto, yrittäjä

Kirsi Kupila

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Valikko