Usein kysyttyjä kysymyksiä:

1

Mitä kotisiivous pitää sisällään?

Teemme ensisijaisesti säännöllisiä kotisiivouksia, erikseen sovittuna vakioviikonpäivänä. Yleensä siivoukset ovat kerran viikossa, joka toinen viikko tai joka neljäs viikko. Sopivasta rytmistä sovimme aina erikseen asiakkaan kanssa. Minimiveloitus on 3 tuntia per siivouskerta. Ylläpitosiivouksemme on hyvin perusteellinen, mutta räätälöimme sen sisällön halutessasi etukäteen.

Siivouksen kestoon vaikuttavat mm. kodin pinta-ala, asuinkerrokset, perheen elämänvaihe ja sitä myötä siivouksen tarve, mahdolliset lemmikit sekä kodin pintamateriaalit ja sisustusratkaisut. Tarvittaessa vaihdamme myös lakanat ja silitämme vaatteet. Siivous laskutetaan aina kerran kuukaudessa, toteutuneen mukaisesti.

Ota yhteyttä ja lähetä meille viestiä, niin kerromme tarkemmin!

2

Mikä on toiminta-alueenne?

Toimimme pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen). Siivoojamme liikkuvat julkisilla kulkuvälineillä, joten osoitetieto on hyvä olla heti alkuvaiheessa; kotisi sijainti vaikuttaa aikatauluihin ja sopivan siivousajankohdan löytymiseen.

3

Teettekö myös muutto- tai kertasiivouksia ja ikkunanpesuja?

Teemme muuttosiivouksia ja ikkunanpesuja ensisijaisesti omille sopimusasiakkaillemme, mutta jos kalentereissa on tilaa, toki myös kerta-asiakkaille. Ajankohta ratkaisee! Kertasiivouksen hinta on korkeampi. Kertasiivouksiin tuomme yleensä myös siivousvälineet ja -aineet mukanamme, korvausta vastaan. Ota yhteyttä ja kerro lisää toiveistasi, teemme tarjouksen!

4

Miksi kotiosoitetta kysytään jo yhteydenottovaiheessa?

Kotisiivoojamme liikkuvat julkisilla kulkuvälineillä. Yhden päivän aikana he käyvät yleensä kahdessa kodissa. Sujuvan liikkumisen ja toimivan ajankäytön näkökulmasta tarkka osoite helpottaa sopivan siivouspäivän ja kotisiivoojan valinnassa.

5

Voiko Kidesiivoukselta tilata myös toimistosiivouksia?

Jos asiakas haluaa kodinomaista toimistosiivousta, toki sekin on mahdollista. Kerro toiveistasi tarkemmin, ota yhteyttä.

6

Vaihtuuko siivooja usein?

Palvelumme perustuu vahvasti omaan kotisiivoojaan eli siihen, että kotisiivoojamme käyvät aina samoissa kodeissa. Osa asiakkaistamme on ollut mukana toimintamme alusta saakka – ja kotisiivooja on pysynyt samana vuodesta toiseen. Tähän pyrimme, mutta tietysti joskus voi tulla muutoksia; esim. sairastumisten tai lomien vuoksi. Näistä sovimme asiakkaidemme kanssa aina etukäteen.

7

Voinko itse valita kotiini saapuvan kotisiivoojan?

Voit esittää toivomuksen kotisiivoojasta, huomioimme tämän mahdollisuuksien mukaan. Kotisiivoojamme kulkevat julkisilla kulkuvälineillä, valitsemme sopivan siivoojan asuinalueesi mukaan. Valintaan vaikuttaa myös kotisiivoojien saman päivän toinen siivottava koti ja sen sijainti. Optimoimme kulkureitit mahdollisimman järkeviksi.

8

Mihin kellonaikaan siivous tehdään?

Siivoamme pääasiassa arkisin klo 8-17. Kannattaa kertoa heti tarjouspyynnössäsi & ota yhteyttä -lomakkeella, jos sinulla on erityisiä toiveita tai rajoituksia ajankohdan suhteen. Lopullinen ajankohta valikoituu kotisiivoojien kulloisenkin kalenterin mukaan – säännölliset kotisiivoukset tehdään aina vakipäivinä.

9

Onko siivouksen aikana jonkun oltava kotona?

Kotona voi olla, mutta se ei ole välttämätöntä. Jos olet kotona, kannattaa sopia siivoojan kanssa mistä huoneesta hän voi aloittaa, jotta molemmilla säilyy oma työrauha. Jos kukaan ei ole kotona päästämässä siivoojaa sisään, meille voi antaa myös avaimen.

10

Millä kielellä yhteydenpito onnistuu?

Tutustut ensikäynnillämme sekä Kirsiin että tulevaan kotisiivoojaasi. Toimistolla sinua palvelee lisäksi palvelupäällikkö Jonna. Yhteydenpito Kirsin ja Jonnan kanssa sujuu suomeksi ja englanniksi, siivoojamme puhuvat vain englantia ja keskenään äidinkieltään ”tagalogia”.

Palkkaamme vain suositeltuja ja luotettavia työntekijöitä, he ovat kaikki Kidesiivouksen vakituisia ja täysipäiväisiä työntekijöitä ja osa Kide Familyä.

11

Voiko lemmikki olla kotona siivouksen ajan?

Lemmikistä on hyvä mainita etukäteen tarjouspyynnön yhteydessä, mutta tälle ei ole mitään estettä, jos lemmikille on yhtä OK, että saatamme siivota myös hänen reviirillään 🙂

12

Käytättekö omia vai kotini siivoustarvikkeita?

Siivoamme aina asiakkaan omin välinein ja ainein, mutta halutessasi voit ostaa meiltä suosittelemamme siivousvälineet ja -aineet, mm. siivousliinat.