Suomi tarvitsee maahanmuuttajia ja Kidesiivous myös

Eilen ja tänään on mediassa keskusteltu työperäisestä maahanmuutosta, joka on Kidesiivouksenkin elinehto. Olemme vasta vajaa vuoden vanha yritys, mutta olemme päättäneet, että palkkaamme ainoastaan filippiinoja. Miksi? Koska he tekevät tunnollisesti, motivoituneesti ja iloisesti työnsä. Se on ainoa keino, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja valmiita maksamaan palveluista.

Julkisuuden keskustelu koskettaa lähinnä ns. laitossiivoojia, enkä voi ottaa kantaa siihen. Mutta me keskitymme kotien siivoomiseen ja koska olen itsekin ollut kotisiivousasiakas 10 vuotta, tiedän, että oman hyvän siivoojan löytyminen on kultaakin kalliimpaa. Sillä joissain yrityksissä siivooja vaihtuu alvariinsa. Arvostan myös työntekijöitä maksamalla heille alan työehtosopimusta parempaa palkkaa, koska haluan pitää asiakkaamme tyytyväisinä ja tehdä heidän kanssaan yhteistyötä pitkään.

Kirsi Kupila
yrittäjä, toimitusjohtaja

Edellinen artikkeli
Asiakkaan kuuntelu on meidänkin tärkein tehtävä
Seuraava artikkeli
Kokemuksia Kidesiivouksesta