Kotitalousvähennys 60 %

Vuonna 2022-2024 kodin siivoustyöstä saa 60 prosenttia kotitalousvähennystä. Omavastuuosuus on ennallaan, 100 euroa per vuosi laskettuna kaikista vähennyksenalaisista kuluista.

Verottajan sivuilla on myös laskuri kotitalousvähennyksen laskemiseen.

Kotitalousvähennys on ollut Suomessa käytössä parikymmentä vuotta. Sen tavoitteena on ollut lisätä palvelujen käyttöä ja vähentää harmaata taloutta.

Jo Kidesiivouksen perustamisen jälkeen vuodesta 2014 alkaen on ollut nähtävissä, että kodin siivouspalveluiden käyttö on lisääntynyt ja asenteet kodin siivouksen ”ulkoistamiseen” ovat avartuneet. Yhä useampi ”kehtaa” kertoa, että käyttää siivouspalveluita arjen helpottamiseen.

Asiakaskuntamme koostuu hyvin erilaisista asiakkaista, joiden elämänkaari vaihtelee sinkuista pariskuntiin ja kaikenlaisiin ja -kokoisiin perheisiin. Ikähaarukka vaihtelee parikymppisistä ysikymppisiin. Vanhin asiakkaamme on tällä hetkellä 100-vuotta vanha.

Edellinen artikkeli
Koronarokotteet kaikille!
Seuraava artikkeli
Saimme Avainlipun Kidesiivoukseen!